Candy Bar

Candy bar mov si auriuMărturisim: candy bar-urile sunt slăbiciunea Magenta Events! Şi cum să nu fie, când aceste colţuri dulci sunt pe cât de gustoase, pe atât de spectaculoase! Organizăm candy bar-uri pentru orice tip de eveniment, privat sau corporate, de la nunţi/botezuri, la aniversări de companii, petreceri ale burlacitelor etc.

1. Ce este un Candy Bar?

Un candy bar este un colţisor cu dulciuri: de la acadele şi bomboane trase în ciocolotă, până la macarons, brioşe şi alte preparate delicioase. De obicei este amenajat sub forma unei mese, pe care sunt aranjate atractiv bomboanele/dulciurile, dar şi elementele de decor, totul în funcţie de particularităţile evenimentului.

Candy bar-ul este acel detaliu care aduce un plus de personalitate unei game largi de evenimente, atât private, cât şi corporate. Nu este de mirare că, în mai toate albumele foto de nuntă sau de botez, candy bar-ul tronează la loc de cinste.

2. La ce evenimente poţi alege un Candy Bar Magenta Events?

Motto: “În fiecare suflet de om mare se află unul de copil.”

Răspunsul este simplu: la toate! Pentru că un candy bar va îndulci orice eveniment festiv la care iau parte suflete de copii!

Evenimente private

Cu bucuria unui copil poţi gusta şi tu din candy bar-urile noastre:
la propria nuntă sau ca surpriză oferită la nunta unor oameni dragi
la botezul îngeraşului tău
la o aniversare specială
la o petrecere a burlacitelor
la un majorat
la o zi de naştere

Evenimente corporate

Fiecare acţiune a companiei este o ocazie de a impresiona:
aniversări ale firmei
petreceri de Crăciun
lansări de produs
inaugurări de cafenele/bar-uri etc
deschideri de magazine

Fie că este vorba despre un eveniment între colegi sau despre unul de amploare pentru clienţi/pentru colaboratori şi furnizori/, noi, echipa de profesionişti Magenta Events, îţi vom aduce acel plus de personalitate şi pe care ştim că vrei să îl imprimi ocaziei. Poţi începe seria de surprize cu un candy bar la petrecerea firmei! Abia aşteptăm să îţi înveselim echipa!

3. De ce un Candy Bar de la Magenta Events?

Îţi povesteam despre plusul de personalitate pe care îl aduce un candy bar unui eveniment festiv. Sloganul Magenta Events este chiar “Atenţi la Detalii”. Ne mândrim cu atenţia pe care o acordăm evenimentelor şi decorurilor create de noi, atenţie reflectată de fiecare element în parte. Şi ne mândrim cu felul în care reuşim să reflectăm acest spirit în candy bar-urile Magenta Events: personalizate până la cele mai mici detalii!

Garantăm pentru calitatea produselor dulci folosite în amenajarea candy bar-urilor noastre: suntem conştienţi de importanţa pe care o are petrecerea ta pentru tine şi pentru oaspeţii tăi. Şi suntem responsabili şi pentru noi şi pentru tine!

4. Cât costă un Candy Bar Magenta Events?

Un lucru îţi putem garanta: un candy bar Magenta Events este un serviciu accesibil, aşa cum sunt şi restul serviciilor noastre! Ţinem cont de coordonatele evenimentului (tipul acţiunii, număr de invitaţi, dulciuri preferate, temă , buget etc.). Stabilim, în funcţie de ceea ce îţi doreşti tu, cum va arăta şi cât va costa acest serviciu. Contactează-ne la tel 0765.337.158 sau pe email-ul alina@magentaevents.ro : abia aşteptăm să îţi îndulcim sufletul de copil!

FacebookPinterestTwitterE-mail