Incantati de cunostinta! Noi suntem Magenta Events!

Let's Magenta!

Bine ai venit pe blogul Magenta! Sunt Alina – manager al agentiei Magenta Events. Iti multumesc ca ne tregi pragul! Si te invit sa afli cateva lucruri despre echipa noastra! Vei afla cine suntem si ce putem face pentru tine. Let’s Magenta!

Magenta Events – 5 lucruri de stiut despre noi

1. Suntem “Atenti la Detalii” – asa cum spune si sloganul nostru!

Un eveniment care sa te reprezinte cu rafinament pana la cel mai mic detaliu, fara a fi nevoie de un buget exorbitant! Asta putem face pentru tine, daca ne alegi drept partener! Stim la fel de bine ca si tine ca detaliile fac diferenta si ca iti doresti ca tu si oaspetii tai sa spuneti:”wow, ce frumooos!”!

2. Suntem responsabili, sinceri si lucram cu profesionalism

Pretuim cu adevarat un client si ne dorim sa crestem frumos in acest business, lucrand pentru tine la cele mai inalte standarde. Suntem constienti ca numai multumindu-te pe tine, noi vom reusi sa primim recunostinta si recomandarea ulterioara de care recunoastem ca avem nevoie!

3. Concepem evenimente custom-made

Clientii ne spun ca suntem pe aceeasi lungime de unda si ca ”am ghicit exact ce vor”. Cream decoruri si aranjamente florale care reflecta intocmai ca o oglinda personalitatea si dorintele celor pentru care lucram. De aceea, conceptul de eveniment e mereu altul, mereu surprinzator, custom-made!

4. Noi nu “facem de toate” si nu suntem experti in stalpisori si in arcade cu tul…

Poate ai mai auzit de firme care “fac de toate” si care au multa experienta in organizat evenimente ce stau sub semnul arcadelor cu tul… Noi nu suntem o astfel de firma. Noi suntem niste perfectionisti pasionati de frumos. Gata sa te uimeasca!

5. Suntem tineri si plini de idei: iubim evenimentele tematice!

O nunta care sa strige “let’s rock”? Va urla, nu doar va striga! Un botez cu tema “Alice in Tara Minunilor”? Noi aducem Palarierul:) Pe scurt: indiferent de cat de iesita din comun ti se pare dorinta ta, nu te sfii sa ne spui ce iti doresti! Vom veni cu idei nastrusnice, pentru un client interesant ca tine!

Te-am convins ca merita sa ne cunosti? Vrei sa afli mai multe despre ofertele noastre? Magenta-Events-logo-200x140px
Contacteaza-ne acum!

Alina de la Magenta Events
0765.337.158
alina@magentaevents.ro

Postat in 24th January, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FacebookPinterestTwitterE-mail