Despre Noi

Ce reprezintă Magenta Events şi cine suntem

img

Contactează-mă acum!

Alina de la Magenta Events
0765 337 158
alina@magentaevents.ro
Str. Cupidon, nr. 9, Iaşi

Bine ai venit! Mă numesc Alina Alexandroaie – “Alina de la Magenta Events”, aşa cum îmi spun clienţii, partenerii şi colaboratorii.

Sunt Owner & Manager evenimente al agenţiei de evenimente & decoraţiuni Magenta Events din Iaşi.

Dacă ai ajuns aici, înseamnă ca în viaţa ta urmează un eveniment pe care îl aştepţi de mult timp. Şi înseamnă că eşti în căutarea unor persoane de încredere. Ştiu că treci printr-o perioadă agitată şi că pregătirile te stresează deja mai mult decăt ai fi vrut: respiră uşor şi linişteşte-te! Îţi spun aceste lucruri şi ca manager Magenta Events şi ca fost organizator de evenimente la “Hotelul Unirea” din Iaşi, dar şi din propria-mi experienţă ca mireasă. Totul va ieşi aşa cum vrei tu, cu puţina atenţie în selectarea oamenilor alături de care vei lucra!

Primul pas îl faci deja: cauţi partenerii potriviţi. Este adevărat că vei cunoaşte şi furnizori de servicii care vor încerca (sau au încercat deja) să profite de stresul/de agitaţia/de bugetul tău (de ce să nu recunosc de la început): dar asta nu înseamnă că nu iţi poţi găsi exact ajutoarele de care tu ai nevoie! Ele există – echipa de profesionişti Magenta Events poate fi un astfel de ajutor!

 

Dacă încă nu te-am convins să ne contactezi, îţi mai dau cinci motive!

1. Ce ne reprezintă, pe mine şi pe întreaga echipă de la Magenta Events? Suntem “Atenţi la Detalii” – aşa cum spune şi sloganul nostru.

Un eveniment care să te reprezinte cu rafinament până la cel mai mic detaliu, fără a fi nevoie de un buget exorbitant! Asta putem face pentru tine dacă ne alegi drept partener! Ştim la fel de bine ca şi tine că detaliile fac diferenţa şi că, mai târziu, oaspeţii işi vor aminti de sfeşnicul acela auriu pe care era agăţat placecard-ul, de candy bar-ul colorat unde peste tot se regăsea numele vostru, de aranjamentele florale, de broşa şi de culorile din buchetul tău… Şi fotografiile vor fi mărturii în timp ale acestor detalii: ele îţi vor aminti mereu despre reuşita evenimentului tău!

2. Suntem responsabili, sinceri şi lucrăm cu profesionalism

Preţuim cu adevărat un client şi ne dorim să creştem frumos în acest business, lucrând pentru tine la cele mai înalte standarde
Fiecare decor creat şi fiecare eveniment organizat reflectă întocmai ca o oglindă valorile noastre: atenţie la detalii, dedicare, responsabilitate, pasiune. Suntem conştienţi că numai mulţumindu-te pe tine, noi vom reuşi să primim recunoştinţă şi recomandarea ulterioară de care recunoaştem că avem nevoie!

3. Îţi concepem un eveniment personalizat, atât după gust, cât şi după buget. Mărturisim: suntem pasionaţi de evenimentele tematice!

Schemă cromatică, tema aleasă, locaţie, aromele dorite la candy bar (iubim candy bar-urile!), bugetul alocat, numărul şi vârsta participanţilor, profilul evenimentului: de toate acestea vom ţine cont. La o aniversare de corporaţie nu vom crea un decor “roz şi dragălaş” (decât dacă reprezinţi un brand care se identifică în aceste atribute!), aşa cum la botezul unui prunc nu vom amenaja un cadru sobru… Unei mirese romantice nu îi vom propune un decor de nuntă curcubeu, aşa cum unei fashioniste adevărate nu îi vom propune un decor clasic…

4. Ne dedicăm în totalitate conceptului de eveniment, decorului şi aranjamentelor

Poate aţi mai auzit de firme de organizări de evenimente care “fac de toate”. Noi nu suntem o astfel de firmă. La Magenta Events nu facem fotografii, nu filmăm, nu oferim prestaţii artistice. Facem foarte bine ceea ce facem şi preferăm să dedicăm fiecărui decor creat de noi întreaga noastră energie. Lucram însă excelent cu alţi furnizori ai evenimentului tău, ţi-i putem recomanda pe cei care ne plac şi alături de care am colaborat de fiecare dată cu succes. Dar tu alegi!

5. Suntem tineri şi plini de idei, dar ţinem la rafinament

Orice idee ai avea, noi ne-am gândit deja la primele propuneri pentru a o transforma în realitate! Un candy bar pentru o petrecere de Halloween? Sigur că da!! Abia aşteptăm să îţi îngrozim oaspeţii:) O nuntă pentru o fashionistă adevărata? Vom surprinde prin cât de trendy poate fi un astfel de eveniment! Un eveniment care să strige în gura mare “let’s rock”? Va urla, nu doar va striga! Pe scurt: indiferent de cât de ieşită din comun ţi se pare dorinţa ta, nu te sfii să ne spui ce iţi doreşti! Vom veni cu idei năstruşnice, pentru un client interesant ca tine! Şi da, evenimentul işi va păstra doza de rafinament, iar decorul nu va arata “ca făcut de voi”!

Te-am convins ca merita sa ne cunosti? Vrei sa afli mai multe despre cum ar putea arata evenimentul tau?

Contactează-mă acum!

Alina de la Magenta Events | tel: 0765 337 158 | alina@magentaevents.ro | www.magentaevents.ro

FacebookPinterestTwitterE-mail