Cum a fost la Targul Ghid Mariaj 2014

Cea mai mare rasplata pentru munca noastra au fost aprecierile voastre!

Week-end-ul acesta, intre 7-9 februarie 2014, ne-ati vazut la cel mai mare eveniment din Moldova dedicat nuntilor, Targul Ghid Mariaj 2014-Iasi. Intalnirea cu voi si aprecierile voastre ne-au bucurat sufletele, mie si intregii echipe Magenta Events! Ne dorim sa va intoarcem aceasta bucurie inzecit, tuturor celor care ne-au ales/ne vor alege drept parteneri!

Pregatiri peste pregatiri

Daca ar fi sa descriu in cifre pregatirile dinaintea Targului, descrierea ar suna cam asa: 48, 50, 30, 25, 4, 3. Nu, nu sunt numerele norocoase la 6/49, ci fiecare dintre aceste numere reprezinta cate o etapa a pregatirilor. 48-cam atatea ore de nesomn au fost. 50-cam atatea orhidee am folosit in aranjamentele florale. 30- cam atatia trandafiri au dansat alaturi de orhidee. 25- atatea fire de lalele v-au zambit sfioase printre sfesnicele aurii. 4- atatea tacamuri&plate-uri am avut ”la masa”, in conceptul Magenta. 3-atatea zile de rasplata am avut. Caci cea mai mare rasplata pentru munca noastra au fost aprecierile voastre! Restul sunt doar cifre!

Gold&Purple Opulence: conceptul standului Magenta

Tema aleasa pentru standul Magenta Events a fost una cu trimitere la glam-ul si la stralucirea de alta data. Ganditi-va la Marele Gatsby, ganditi-va la accentele aurii, la vremurile acelea spectaculoase, in care stralucirea nu era un pacat, ci o virtute! Asa am ajuns sa creionam ”Gold&Purple Opulence”: un decor dominat de mov si de radiant orchid (culoarea anului 2014 portrivit Institutului Pantone), cu puternice detalii aurii. Sfesnicele inalte de 75 cm; farfuriile decorative cu inspiratie in antichitate; marturiile de cristal in forma de sticluta de parfum; lumanarile aurii, pe sfesnice de sticla in cromatica generala; inelele de servet din cristal, in forma de inele de logodna – si scaunele, oh, minunatele noastre scaune Chiavari Gold- toate aceste detalii rafinate au fost alese cu grija.

Copacei cu cristale: o propunere altfel

Si, pentru ca vrem sa venim intotdeauna cu idei care sa va inspire, care sa va ajute sa alegeti ce e mai frumos si mai nou, am adus in exclusivitate pentru voi copaceii cu cristale! Inalti de 70 de cm, acesti copacei cu cristale arata superb drept aranjamente centrale de sine statatoare. Sau pot fi parte a decorului mesei de prezidiu, ori a candy bar-ului (asa cum a fost la standul Magenta Events). Un altfel de a folosit copaceii in aranjamente de nunta sau de botez este decorarea lor cu flori. Vom reveni pe blog cu un articol special, in aceasta privinta.

Sfesnice aurii inalte si joase: noutate in Iasi

Tot la Targul Ghid Mariaj am inaugurat si elegantele noastre sfesnice aurii. Fie ca le preferati pe cele impozante, de 75 cm (care se potrivesc ca decor in salile inalte, grandioase), fie ca vi se potrivesc mai degraba cele mai joase, de 30 cm, un lucru e cert: aceste sfesnice aurii sunt ele de sine statatoare declaratii de stil. Oricand pot schimba aerul unui eveniment, intr-unul fastuos, elegant, glam.

Special pentru voi: 20% reducere si dupa Targ!

Si, pentru ca va spuneam ca vizita voastra ne-a bucurat, am hotarat cu mult timp inainte de a incepe Targul Ghid Mariaj, ca promotia noastra nu va fi valabila doar pe timpul acestuia. Noi nu vrem sa va grabiti in a lua o decizie. Este atat de important ce partener alegeti, incat noi, cei de la Magenta Events, credem ca aveti nevoie de mai mult timp pentru a lua o decizie! De aceea, toti mirii anului 2014 care semneaza un contract de servicii cu Magenta Events – indiferent de valoarea contractului!- au 20% reducere pana la 30 martie 2014! Acesta este cadoul nostru pentru voi si vi-l oferim din suflet!

Cu drag, Alina de la Magenta Events
foto stand magenta by bogdansfesnice inalte aurii magenta events by bogdanwork in progresscopacel cu cristale by magenta foto bogdan sscaun chiavari gold by magenta events 2scaun chiavari gold by magenta eventsservet magenta events 2servet magenta events

Postat in 11th February, 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

FacebookPinterestTwitterE-mail